måndag, maj 30, 2005

Det mindre vackra med politik

Ser att moderaterna med Odenberg i spetsen försöker få med sig (v) och (mp) på ett misstroendevotum mot migrationsminister Barbro Holmberg (s). Jag måste erkänna att ett billigare politiskt trick var det länge sedan jag såg. Det värsta är att de moderata partistrategerna på fullt allvar verkar tro att vänstern och miljöpartiet ska vara så korkade att de inte direkt genomskådar bluffen. För sanningen är ju att moderaterna egentligen i stort stödjer den socialdemokratiska politiken på området, och nu av valtaktiska skäl desperat försöker få bort fokus från detta.

Sedan är det synd att vi inte har en vettigare och mer sansad debatt runt dessa frågor. Idag är det svartaste svart mot vitaste vitt, och det finns inget som helst utrymme för nyanser. Det är sällan bra för möjligheten att komma framåt.

2 kommentarer:

Anders Ekman sa...

Det är nog sannolikt en av de mer fåniga utspelen från moderaterna på länge. Det liknar snarare en idiotförklaring av dem själva än en misstroendeförklaring.

NEWAYS INTERNATIONAL sa...

Find out how your company rates by using a little known rating system!

Is your company a Scam, Dud, Scheme, Fraud Or Good Opportunity?.

95% of the money-making opportunities on the internet have been worked to death or are not suitable to be marketed through the internet. How does your company and/or opportunity rate… I’ll leave it to you to decide if your service, product and/or money making opportunity falls in this category.

Hurry you may NOT be happy with what you will find!