lördag, november 25, 2006

Det här borde jag ha gjort för länge sedan

Ärligt talat, min frånvaro från bloggosfären har varat alltför länge. Men det verkar vara med bloggande som med motion – när man väl lagt av en period så blir det ruskigt svårt att sätta igång igen. Jag sitter där framför datorn, kollar in mina prenumerationer på bloglines, skannar av intressant.se – och så blir det inget mer. Ungefär som när man sitter med jympaskorna i handen och funderar på om det inte vore dags att återvända till det där joggingspåret någon gång.

Men nåväl. Nu är jag tillbaka. Och tänkte börja med att skriva några ord om nya Bondfilmen.

Se den. Den är bra.

Sådär. Nu var det gjort. Och se; redan börjar andra idéer på postningar dyka upp i huvudet. Om regeringens vedervärdiga klasspolitik. Om det dubbla sveket i trängselskattefrågan. Om behovet av förnyelse i socialdemokratin. Om varför killen (eller tjejen) som uppfann nappen borde få Nobels fredspris och varför det är en skandal att så redan inte har skett.

Huka er gubbar. Nu laddar han om. Pingat på intressant och allt.


Andra bloggar om: , , , , ,

3 kommentarer:

Erik Laakso sa...

Det var på tiden, välkommen åter. :)

Martin Tollén sa...

Yeah, jag plockar genast in dig på min innelista!

Anders Löwdin sa...

Hej Johan!

Trevligt att ha dig skrivandes igen! Det har varit en smula tomt utan ditt flitiga och insiktfulla bloggande, måste erkännas. Och du ett stort och sent grattis till faderskapet. Att vara pappa är det bästa som finns.....