söndag, september 10, 2006

Billström vann förmatchen. Nu gäller det tungviktstiteln.

Har precis sett Annika Billström mot Kristina Axén-Ohlin i den traditionella Vasaparksduellen. Lite för mycket fotbollsmatch för min smak, säkert var det roligare för de som var där och inte som undertecknad tvingades följa det hela på teve. Och jag kan konstatera att en väldigt stor skillnad mellan de två damerna blev oerhört tydlig – Annika Billström försöker i alla fall vara seriös.

Frågorna var annars de vanliga. Bostadsbyggandet, utförsäljningar, moderata skattesänkningar, omsorgen och skolan. Lite synd att Annika inte tillräckligt bra fick fram dels att det går bättre för Stockholms elever i kärnämnena än när Axén-Ohlin lämnade över, samt att vi faktiskt bygger en väldig massa bostadsrätter (vi är alltså inte emot bostadsrätter, vi är för att det ska finnas kvar hyresrätter överallt.)

Axén-Ohlin återupprepade också sitt ”all time low” rekord i politisk retorik när hon körde vidare på att våldtäkterna fyrdubblats (eller vad det nu är) sedan socialdemokraterna fick makten i stadshuset. Snälla… bespara oss från sådant i framtiden.

Nu är det dags för rikspolitik. Persson vs Reinfeldt. Snart på en teve nära dig.

Andra bloggar om: , , , , ,

Pingat på intressant.se

2 kommentarer:

Moderaten sa...

Om budskapet är att Billström vinner Stockholm känns det ju tryggt att ÄVEN höra att Persson vann över Reinfeldt.

/moderaten ;-)

Johan Sjölander sa...

Visst är det skönt? Två noll, på samma kväll (även om det var tydligare i Persson vs Reinfeldt, kan jag nog tycka efter att ha sett bågge debatterna.)