måndag, maj 12, 2008

Hedrande att bli kallad "klent begåvad"

I vanliga fall skulle jag antagligen känna mig åtminstone en smula harmsen över att bli kallad "klent begåvad". Men när det nedsättande omdömet kommer från ingen annan än den trötta högeradvokaten Kurranz penna kan jag inte låta bli att istället känna mig en smula hedrad. Om inte annat så för att en klen begåvning är bättre än ingen alls; och som tillhörande det såssialistiska lägret får nog det ses som lite av en komplimang. 
Jag är för övrigt inte den ende som med viss glädje följer advokat Ranzéns utlåtelser över världen. En sådan som Jan Kallberg har även han tidigare med gillande citerat långa stycken från bloggaren. Även om jag tror att vi kanske läser bloggen en smula olika...
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,  och annat intressant

2 kommentarer:

fredrik sa...

Det är visserligen första gången jag har läst bloggen "Kurranz penna". Men efter att ha skummat några av de senaste inläggen så utgår jag från att det är ett försök till satir?

Vasserman sa...

"Kurranz" är socialistisk provokatör som skriver i syfte att "bekräfta" socialisternas negativa fördomar om liberaler (och ibland konservativa som "Kurranz" ibland lägger i samma hög). Jag tror att du är tillräckligt begåvad för att inse detta om du läser hans blog.