torsdag, mars 13, 2008

Röda skynken mot utförsäljning
Rapport från Hässelby strand: Vi gillar (fortfarande) inte de moderata planerna på att sälja ut allmännyttan. Protesterna fortsätter.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Johan,

jag utnämner din blogg till den bästa socialdemokratiska bloggen på internet idag. Grattis!

Har bara en synpunkt, jag tänker på när du skriver att ni vinner debatter men förlorar voteringar. Varför märks det inte utåt att ni vinner debatter? Varför är oppositionslandstingsråden så tysta utåt? Eller är det bara jag som missat kritiken?

Nina Unesi

Johan Sjölander sa...

Åh, man tackarför berömmet! Tyvärr har du alldeles rätt om att det syns alltför lite utåt vad vi gör i landstinget - och det är inte bara du som missar. Inte för att vi (dvs s) inte gör saker, utan för att vi har svårt att bryta igenom i mediabruset. Landstinget ligger helt enkelt i lite av en medieskugga, mellan staden och rikspolitiken.

Men vi fortsätter försöka fästa uppmärksamhet vid konsekvenserna av Vårdval Stockholm, nedläggningarna av närakuterna, det höjda SL-kortet och så vidare. Har du några bra tips på vad vi borde göra för att synas mer så hör gärna av dig, så lovar jag att föra vidare till de andra kompisarna i landstingsgruppen.

Anonym sa...

Hej Johan!
Missa inte Barbro Engmans blogg;
barbroengman.blogspot.com, där hon skriver mycket träffsäkert om den bostadspolitiska situationen.

/Karin