måndag, januari 18, 2010

Så ska Stockholm bli socialdemokratiskt

Idag drar Carin Jämtin igång den socialdemokratiska valrörelsen i Stockholm (se även SvD här). Jag ska inte sticka under stol med att jag själv kommer att ägna en hel del tid, engagemang och tankekraft åt just denna valrörelse under året som kommer. Jag kandiderar till landstingsfullmäktige och hoppas på en majoritet både där, i stadshuset och i riksdagen. Dagens kampanjstart är början på den resan.

Så det kommer bli en hel del Stockholmspolitik på bloggen här framöver. Ett lästips i det sammanhanget kan vara SvDs genomgång av landstingets matskandal. En av de många frågor som pekar på behovet av ett maktskifte (om än verkligen inte den enda).

Kolla för övrigt också in Carin Jämtins blogg. Alexandra skriver bra. Det kan på ett politiskt plan bli ett riktigt roligt år, det här.

intressant?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror du att de nya apotekskedjorna som ämnar tälja guld på medborgares bekostnad kommer att satsa på miljöarbete???

blofeldt sa...

S vill återinföra fastighetsskatten, den kommer att drabba Stockholmarna. Förmögenhetsskattens återinförande likaså. Det är var vanliga människor som betalar sparskatten. Dom vanliga människorna bor ju i Stockholm. Rent löjligt att att tala om arbetande kapital som skall vara befriade. Vilket kapital arbetar inte? Men folk är tyvärr dumma och oinsatta därför går det att spinna på avundsjukans lyra. Höjda kommunalskatter drabbar främst lågavlönade. Nä, sossarna är gårdagens parti.