torsdag, februari 16, 2006

Det är faen att smuggla uran

Ok. Jag har gjort något riktigt dumt. För några dagar sedan hoppade jag på ett erbjudande att testa EVE-online gratis i fjorton dagar. Och nu är jag mer eller mindre fast.

Bara för att göra det klart för alla – jag har verkligen inte tid. Det finns rapporter att läsa, pm att skriva, seriösa och samhällsbyggande tankar att tänka. Sett i det perspektivet är det verkligen slöseri med både tid och ork att ge sig ut i en digital låtsasvärld och leka rymdfarare.

Men nu har jag precis blivit rekryterad av det där nya spelardrivna företaget. Och till helgen ska vi dra igång en enorm gruvoperation. Mineralpriserna är på uppåtgående, och vår företagsamme vd har hittat ett perfekt asteroidfält. Dessutom har jag precis köpt ett nytt rymdskepp. Och så är det den där agenten som kan dra in mig djupare i den politiska kampen mot slaveriet. För att inte tala om den där mycket lönsamma uransmugglingen jag fått option på…

Och så är den så väldigt vacker, rymden. Med så många stjärnor att besöka, och så lite tid.

4 kommentarer:

fredrik sa...

Lästips:

http://www.socialistisktforum.se/artikel.php?id=00114

Johan Sjölander sa...

Jo, visst är det bissart att människor är beredda att betala en massa pengar för en virtuell pryl. Och att människor i låglöneländer sliter i sweatshops genom att ... spela spel.

Vi lever på många sätt i en märklig, ny värld.

fredrik sa...

Du får välja bort den höga lönen och flytta till Kina så kan du spela på heltid.

Magnus sa...

Jag vill också pröva gratis!!!