söndag, februari 26, 2006

Jag gör en pudel

I veckor har jag gått omkring och muttrat. Förlöjligat och nedvärderat. Sagt att det blir ingenting. Kanske en liten bronsmedalj i någon perifer och ointressant sport som ingen ens hade hört talas om innan men som sedan skulle komma att bli värsta folksporten.

Nu är det bara att erkänna. Jag hade fel. Och jag ber om ursäkt. Till alla medaljörerna – för att jag inte trodde på er - och till svenska folket. Förlåt. Jag visste inte bättre.

Och jag ska inte göra om det. Nu blir det VM-guld i sommar. Om någon någonsin hör mig muttra annorlunda, snälla, ge mig en smäll.

5 kommentarer:

fredrik sa...

"perifer och ointressant sport"

Är inte det själva definitionen på de sporter som är med i vinter-OS? Om man har ett globalt perspektiv alltså. Jag höll också på att få en hjärtattack under hockeyfinalens slutsekunder igår. Men det är en handfull länder som är av intresse i Ishockey. Aningen fler än i Bandy. Men bara aningen.

Johan Sjölander sa...

För någon vecka sedan hade jag förmodligen hållt med. Men nu har jag gjort avbön. Och hävdar med bestämdhet att curling är en världssport.

fredrik sa...

Det är bara för att du är populist!

Johan Sjölander sa...

Nä, det är bara för att jag är nationa ... hmm. Ok. Jag är väl populist då.

A-K Roth sa...

Låt curlingdamerna utmana hockeypojkarna på en curlingmatch inför publik!

Pojkarna kan behöva lite comeuppance vid det här laget. Annars sprack de väl.