lördag, februari 25, 2006

Straffa Baylan

Sitter precis som alla andra och är upprörd över smutskastningsmejl och ryktesspridning. Tänker att politik ändå måste får vara mer än så här – låga personangrepp.

Då känns det skönt att titta in på de unga moderaterna hemsida. Där tar de verkligen sitt ansvar för att hyfsa till den offentliga debatten. Härliga takter. Vad blir det härnäst – piska Persson? Någon mer än jag som faktiskt tycker att det här stinker (också)?

PS; Jag tittar för säkerhets skull in på SSU:s sida också. Det är politik, möten och stöd till Västsahara. Kritiken mot högern är politisk och ingen ska staffas fysiskt eller ens luggas en smula. Kanske lite mesigt. Men riktigt skönt att se i tider som dessa. DS

3 kommentarer:

Tommy sa...

Vad ungmoderaterna gor pa sin sida med spelet att sla Baylan pa fingrarna ar ju ganska oskyldigt och det far man som vuxna ta med humor, det ar framfor allt ingen smutskastningskampanj i typ av "Rosta pa din pedofil" fran en SSU medarbetare i en blogg "Rattvis och balanserad", (vad ar sa balanserat med detta?) och sossens fran Partistyrelsen anonyma mailkampanj/smutskastning av Reinfeldt.

Inse att Socialdemokratin har blivit gammal och trott, betongblocken eroderar sonder, sakargumenten som ar nollexisterande idag biter inte langre, da kommer smutskastningar och fortal fram som en sista desperat atgard antagligen for att Alliansen kor med samma sosse valfardspolitik, och det ar ju direkt konkurrens som folket kan kopa, och antagligen kommer att gora i valet.

Aven inom ditt eget parti pagar knivhuggen i ryggarna, (S-info) da ar det dags att fornya sig, sa man kan forestalla sig hur man ser ner pa politiska motstandare.

Arrogansen och maktfullkomligheten borjade pa Palmes tid, han var en rackare pa att trycka ner motstandare, (antingen ar du med oss eller mot oss).

Nar Tage Erlander var i topp hade man respekt for socialdemokratin, han var en landsfader i true mening, sedan Tage lamnade over till Palme har det gatt utfor.

Jag tror alla kommer att ma battre med ett regeringsbyte 2006, inklusive socialdemokratin da ni far tid att reflektera over den politik ni fort sedan 1970 talet. Manga inom ditt parti har gatt for langt nar de i anonymiteten kastar dynga.

Johan Sjölander sa...

Tommy; att muffarna är unga är faktiskt ingen ursäkt. Dels för att de faktiskt inte är barn vi pratar om utan människor i tjugoårsåldern (minst.) Dels för att ungdom faktiskt inte är en ursäkt för att bete sig som folk.

Sedan tycker jag att dina angrepp på Palme är lite otimade. Och felaktiga i sak. Men det är en längre diskussion.

Johan Sjölander sa...

... att INTE bete sig som folk, ska det stå. Såklart.