måndag, mars 20, 2006

Nu vet jag hur det känns att vara moderat

Det är bittert. Men nu vet jag åtminstone hur det känns. Att ständigt vara så nära. Spela bättre än på länge. Göra allting rätt. Men så ändå. Falla på mållinjen.

Jag talar naturligtvis om gårdagens bandyfinal. Edsbyn vann. Igen. Som vanligt. Fredrik Jansson har skaldat vackert om detta. Hans ord finner du här.

7 kommentarer:

fredrik sa...

Bajen är som moderaterna (ursäkta, NYA moderaterna). Det är en obehaglig tanke.

Pernilla Karlsson sa...

Kan inte mycket om just bajen... men dom där stajlade högerknasbollarna börjar man ju känna igen ett halvår innan valet... som vanligt.

Johan Sjölander sa...

Jag menar INTE att man kan jämföra Bajen med moderaterna. Mer än att båda förlorar på upploppet, när det gäller bandy och riksdagsval.

En stor skillnad är exempelvis att Bajen inte försöket låtsas vara några andra. Men så har de heller inte lika mycket att dölja...

A-K Roth sa...

Vem i --- är Bajen och vem ser på bandy??? Vad är det för fel på klubborna; dom har ju krumbuktat sig! Ungefär som Socialdemokraterna när de måste leka med V? :)
Vem har saker att dölja? VPK/V? Sossarna? Centern aka bondeförbundet? I know: alla partier och speciellt det som längst har styrt!

Glad Påsk, BTW!

Johan Sjölander sa...

Bandy är viktiga saker. Jag höll nästan på att bli förskjuten från delar av släkten (med rötterna i Hälsingland) när det kom fram att jag höll på fel "by" i finalen.

Och jag noterar bara att det är ett visst parti som väldigt aktivt håller på och tar avstånd från sig själva. Och det är inte (s). Om man säger...

Per Hagwall sa...

Tja Johan, det är ju fler partier som brukar ta avstånd från sig själva...
Ditt parti har ju som tradition att gå i opposition mot sig självt inför varje val, det blir väl kul för er att få någon att opponera mot nu? ;)

A-K Roth sa...

Ja, det är nog bäst att hålla sig väl med släkten. Min man är sedan barndomen mycket (sjukligt) gramse på The Yankees, basebollag som "fuskar" sig fram. Hojtar och har sig om de vinner och har så gjort i de snart 41 år vi varit gifta. Är jag sur på honom är det bara att lovprisa the Yankees.

Men bandy??? Jag kommer från äkta ishockeyland, Å-manland och hejar på MODO som förr i tiden kallades AIK, Alfredshems Ishockeyklubb. Så det så.

Just kidding. Inget fel på bandy men bollarna ligger ju inte plant heller.