torsdag, mars 23, 2006

Varför bloggar Carin?

Carin Lidman heter en socialdemokrat från Västerås som har en blogg på s-info. Hon har skrivit ett intressant inlägg som handlar om varför hon egentligen håller på då varken shopping eller att skriva långa ideologiska inlägg verkar vare hennes pryl. "[V] arför ska jag hålla på med det här? Vem bryr sig?" frågor hon sig avslutningsvis.

Själv tycker jag att det är det som är lite av charmen med bloggeriet – det behöver inte vara så uttänkt varför man håller på. Personligen skriver jag mest för mig själv, för att kunna få dra igång en intressant debatt och , för att jag tänker bäst när jag skriver - och för att jag ibland faktiskt tycker att det blir riktigt fyndigt. Dessutom tycker jag att det är väldigt kul att följa med på andra bloggar och kommentera, lite för att jag faktiskt gillar att föra ett (politiskt) samtal.

Så man kan säga att jag bloggar av samma skäl som jag gick med i SSU en gång i forntiden. Jag tycker Carin ska tänka på samma sätt. Gör det för att det är kul. Annars sluta. Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

2 kommentarer:

carin lidman sa...

Okey då.
Ja jag tycker ju det är kul att blogga. så då fortsätter jag kanske. På mitt sätt.
tank för ditt inlägg!
/Carin

Johan Sjölander sa...

Bra, det tycker jag verkligen du ska göra. Var dig själv bara!