onsdag, augusti 23, 2006

Mot som i Moderat

Stockholm socialdemokrater har lanserat kampanjsajten moderaternamot. Och jag rekommenderar varmt ett besök. Tanken är att lyfta fram alla de välfärdsreformer och förbättringar högerpartiet försökt stoppa – idag och historiskt.

Vill förövrigt passa på att plussa lite extra för bloggtoppsraketen och nybakade chefredaktören Eric Sundström. Han har på senaste tiden gått från klarhet till klarhet i skarpsynta och underhållande valrörelsebetraktelser. Dagens drapa mot högeralliansens så kallade valmanifest inget undantag. Dessutom på engelska, så tipsa era utländska vänner med.

Annars är dagens tips att tonläget i debatten om jobben snart kommer att svänga. Moderaterna kommer att upptäcka att det inte räcker med att säga ”jobb” längre för att framstå som handlingskraftiga i den frågan. Och fler och fler kommer att uppmärksamma de faktiska förslag för att öka sysselsättningen som bland annat finns i det socialdemokratiska valmanifestet.

Och så till sist – om ni råkar befinna er i Vällingby centrum vid halvsextiden imorgon eftermiddag så passa på att komma förbi den socialdemokratiska valstugan. Där kommer bland annat undertecknad och Annika Billström vara och berätta varför det vore så bra med ett fryshus Väst i S:t Jacobis gamla lokaler. Vi ses i valrörelsen!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

pingat på intressant.se

4 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Har du sett www.hittanyamoderaterna.se? Där finns också numret till en tipstelefon om någn skulle ha hittat några nya moderater...

Stefan sa...

Tjena Johan. Det är klart att man kommer och lyssnar på dig och Annika idag.

En liten önskan: Tror du att du skulle kunna få Annika att säga något i arenafrågan också? ;-)

Johan Sjölander sa...

Anna-Karin, tack för tipset. Och lycka till i jakten! Och Stefan, bra att du växla några ord med Annika i den frågan...

Anonym sa...

Ja och det har ju nu visat sig direkt efter maktövertagandet att flera ministrar är mer än lite korumperade med svart löneutbetalning under låååång tid och vidare ännu en som struntat i sin TV licens och dessutom har detta som sitt nuvarande fack i arbetet.Maken betalade in den efter alla dessa år då hon fick reda på att hon var nominerad till sin nya fina titel.Herregud är ju ett ord som inte räcker på långt håll i dessa fall.Men de har i varje fall lyckats ge Moderaternas (fria företagsamhet) en ny klang ha ha .... /Pelle