måndag, mars 12, 2007

Ny spännande SSU-ordförande

En gång i fornhistorien fick jag förtroendet att vara ordförande för SSU-Stockholm under några år. Utan tvekan var de åren bland de mest lärorika och givande i mitt liv (på gott och på ont, ska sägas). När distriktet nu till helgen samlades till årskonferens kan jag inte låta bli att vara avundsjuk på den person som tar över jobbet efter Jens ”Jensa” Lundberg – 22-åriga Emma Lindquist. Det är några fantastiskt utmanande år hon har framför sig.

Nu tror jag inte det blir några problem för Emma att hantera de utmaningar hon har framför sig. Mitt personliga intryck av henne efter att ha stött på henne i ett antal olika sammanhang är att det är en riktig topprekrytering Stockholmsdistriktet gjort. Den här tjejen kan gå hur långt som helst – och hon kommer säkert även kunna lyfta ungdomsdistriktet till nya höjder samtidigt som hon gör det.

Kort biografi (från presentationen inför kongressvalet); ”[tidigare, min anm] vice ordförande för SSU Stockholm och ledamot av Stockholms kommunfullmäktige. På dagarna läser jag vid Stockholms universitet och på nätterna jobbar jag som personlig assistent. Jag är även fackligt aktiv inom Kommunal samt feminist och socialist i själ och hjärta.”

Som sagt. Kan bli hur bra som helst.

Via Lena

Andra bloggar om: , , , , och annat intressant.

Inga kommentarer: