lördag, mars 17, 2007

Bloggfiaskot i Folkets Hus

Ok, själva partiledarskiftet kommer antagligen att sätta större avtryck i historieböckerna men undrar om det inte kommer att vara jämt skägg i bloggosfären mellan det och det bloggfiasko som tyvärr verkar ha inträffat inne i Folkets Hus. För beroende på brister i uppkopplingen har Morian gått hem, Johanna riskerat liv och lem lutad över en papperskorg och Erik Laakso blivit skitsur (Helena verkar dock, som alltid, ta det hela med någorlunda om än luttrad ro).

Lite synd, tycker jag som hade bespetsat mig på alla fläskiga detaljer från back-stage. Vi får hoppas att det löser sig. Och till dess har ni ju alltid den alternativa kongressbloggen i Hässelby (som ämnar återkomma med allt sjukt bra skvaller från gårdagens studentförbundsfest, så fort jag fått tag i något.)

Andra bloggar om: , , , och annat intressant

3 kommentarer:

fredrik sa...

Ska man skvallra om fredagens "förfest" så måste man ha varit där. What happens på s-studenters kongressförfest, stays at s-studenters kongressförfest. Sent och trevligt blev det iallafall. Landade på en soffa på jobbet kl 6 i morse. Började jobba på kongressen två timmar semnare. Det är tur att man är ung.

Johan Sjölander sa...

"Det är tur att man är ung."

jo...

fredrik sa...

Yngre än dig ialafall! ;-)