tisdag, juni 13, 2006

Dag Larsson räddar världen. Sort of…

Rapport från stockholmspolitikens hjärta: Stockholms läns landsting har för en stund sedan fattat beslut om att säga ja till landstingsstyrelsens förslag till avtal med staten om genomförandeplan för Citybanan. Så nu är det mer eller mindre klart att sätta spaden i marken för en jättelik infrastruktursatsning syftande till att få ordning på tågtrafik både i och genom regionen.

Styrelsens föredragande Dag Larsson (s) såg märkbart nöjd ut. Det är något visst med stora infrastruktursatsningar. Tror jag ska ta och smyga förbi landstingsrådets arbetsrum och se om det vankas segerfest…

3 kommentarer:

Dag sa...

Visst var jag nöjd. Sossar bygger!Jag säger bara Södra Länken, Tranebergsbron, Citybanan och i Augusti startar bygget av Norra Länken. Vad klarar de tråkiga borgarna jämfört med det!

Synd bara att du inte hade tid med segerpilsnern efteråt....

Johan Sjölander sa...

Jupp. Var tvungen att rusa iväg på ett seminarium (jag var dessutom ansvarig för det så det hade sett lite illa ut om jag kommit för sent.)

Mne jag hoppas ni tog er både en och två pilsner. Det är ni värda!

Johan Sjölander sa...

(och om någon till äventyrs tycker att det är lite väl mycket äckligt "landstingssossar klappar varandra i ryggen" så får ni leva med det. Åtminstone idag...)