onsdag, januari 14, 2009

Kielos debuterar med sexig Anders Borg

För övrigt: Ni har väl inte missat Katrine Kielos ledarstick i dagens Aftonblad? Ett antal väl kända teman sys ihop till en strålande attack på regeringens ekonomiska politik. Särskilt slutklämmen är på pricken:

"När det var högkonjunktur sänkte Borg skatt­en. När konjunkturen vände sänkte Borg skatten. Nu är det recession och Borg sänker skatten. Samma åtgärd oavsett utgångsläge. Kommunikationsstrategin bygger på en inställning lånad från den amerikanske turisten: Om folk inte förstår vad du säger är det bara att upprepa samma sak högre och långsammare:

– Regeeeringen gör det lööönsammare att arbeta.

Sedan viftar han på hästsvansen och blir utnämnd till sexsymbol. Det är onekligen beundransvärt, ­frågan är om Sverige har råd med det"

Kan bli hur bra som helst, det här.

UPPDATERING: Ja, det är en ny version av rubriken ni ser ovan. Jag kunde inte låta bli när det plötsligt slog mig vad jag egentligen borde ha skrivit redan för början. Ni vet när man kommer på vad man egentligen borde ha sagt alldeles för sent? Ja, ibland är det bara nästan försent alltså... SLUT PÅ UPPDATERING

Läs även andra bloggares åsikter om , , , och annat intressant

Inga kommentarer: