torsdag, februari 15, 2007

En liten, liten socialdemokratisk förnyelse

Och, det kanske krävs mer än så här. Men jag har åtminstone gjort om utseendet på min blogg en smula. Som ni säkert märker.

Vart det bra? Kom gärna med synpunkter. Framförallt vill jag veta vad ni tycker om läsbarheten, på något sätt har jag trots allt ambitionen att det ska vara texten som står i centrum...

11 kommentarer:

Alexander Sofroniou sa...

Det är snyggt men efter att ha sett Fredrik Reinfeldt och Lars Leijonborg i oranga slipsar hela hösten kanske du skulle ta och byta färg högst upp. Lite rött kanske...

Johan Sjölander sa...

hmmm, du har en poäng där. Jag lattjar vidare...

Magnus sa...

Hmm, gillade gamla bättre. Enklare renare. Mer som snö. Det här påminner om färgen på, när förresten jag spar det.

fredrik sa...

Jag är skeptisk...

Jonas Morian sa...

Me like :-)

Anonym sa...

Helt ok utseende tycker jag också. Möjligen kan man göra något åt färgerna men det är mest en smaksak.

Joel Malmqvist sa...

Njae, det var bättre förut. Enklare. Dessutom tycker jag att rubriktypsnittet ser lite klumpigt ut.

Linnea sa...

Jag tycker det är snyggt. Det som Joel tycker är klumpigt ger snarare en inbjudande känsla för mig, men- smaken är som sagt..
Dessutom är bilden på dig och Ingrid jättefin. En invändning dock: I de flesta bloggar jag läser (och kanske de flesta bloggar?) ligger länkar, presentation osv på höger sida. Det blir bakvänt när det ligger i vänsterspalten. Eller oxå borde jag bara lära mig att tänka i nya banor..

A-K Roth sa...

Jag tycker det ser fint ut; ibland tar det tid att vänja sig vid nånting nytt. Det verkar som om spalten är bredare så att det blir mer lättläst.

Kan inte låta bli att berömma er föräldrar heller för att ni lyckats sy en så fin klänning till Lillan av gardinresterna! (skojar bara)

A-K

Johan Sjölander sa...

Oj, tack så mycket för alla synpunkter. Jag har småpulat lite (bl a lagt till bilden Linnea och AK nämner) och fortsätter nog med det. Tänkte låta det nya utseendet sjunka in en smula några dagar nu, så får vi se.

Men återinge. Stort tack för alla synpunkter.

PS; AK, you wish ... men dagens småbarnsföräldrar har tyvärr inte tid med slika ting. Vi är alldeles för upptagna med att fixa med våra bloggar! ;-) DS

A-K Roth sa...

Jag bara skojade lite för att klänningen matchade gardinen bakom så bra.

Och om några år har ni säkert en till bloggare i familjen. Undrar om det går med politik som i min mans familj: varje generation ställer sig tvärt emot sina föräldrars. :) Ombyte förnöjer.