tisdag, september 25, 2007

Klart godkänt för nya utseendet

Igår kväll avslutades den första lilla bloggenkät jag haft här på bloggen. Frågan var "Vad tycker du om bloggens nya utseende?" och de 63 svarande fördelade sig som följande:

- Mycket bättre 21 svar (33%)
- Bättre 26 svar (41%)
- Sämre 6 svar (9%)
- Mycket sämre 10 svar (15%)

Sammantaget tyckte alltså så gott som tre fjärdedelar att det blivit en förbättring jämfört med tidigare. Dubbelt så många tycker det har blivit mycket bättre jämfört med de som tycker att det blivit mycket sämre. Och det ger mig väl åtminstone råg i ryggen att inte rakt av gå tillbaka till det gamla.

Jag har också fått en hel del mer konkreta tips och åsikter, både här på bloggen och exempelvis på facebook. De flesta synpunkterna har varit kloka och sådana jag kunnat ändra på. Jag har fortfarande lite problem med storleken på headerbilden, men efter att ha testat lite olika lösningar (som blev sämre) så har jag för tillfället åtminstone valt att ha kvar den som det är.

Slutligen: Tack till alla som svarat på enkäten eller på olika sätt kommit med synpunkter! Och fortsätt gärna att komma med idéer, bloggen finns visserligen mest till för att tillfredställa min skrivklåda men faktiskt också för er som läser... ;-)

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: