torsdag, januari 19, 2006

Enpartidiktaturskitstaten Sverige

(OBS – detta är en kapning. ”Vi som ser sanningen” har hackat juniorbyråkrat Sjölanders blogg och kommer härmed avslöja hur det egentligen är. OBS)

Folk är lurade. Sverige är en diktatur, typ nästan, för om man tycker något annat än håller med det jämngråa HSB-träsket får man typ, inte tycka så för Sverige kommunist-socialist public service journalistkår som bara hatar USA och demokratin och kramar muslimaner och sossar för glatta livet.

Vi tar det från början.

Alla är lurade. Den statliga public service propagandan vaggar in den mentalt handikappade och trygghetsknarkande svensken i zombieliknande sömn där hon springer runt och snortar ersättningsnivåer och socialbidrag och vägrar jobba. Lögnarna finns överallt och de översköljer med sina lögner och döljer sanningen som är att Sverige är ett u-land på väg rakt ner i helvetet och istället skriver kommunistpressens vänsterextrema så kallade ”journalister” – utbildade på de statliga propagandafabrikerna, så kallade ”journalisthögskolor” - om listor och falsk statistik och utländska tidningar som också är en del av konspirationen och allt går ut på att behålla makten.

Vi tar det från början.

Såssarna är ett korrupt pack som bara vill ha makten och är både korkade och lyckas lura folket, men det gör de bara för att alla är så jävla dumma och trygghetsknarkande och vägrar jobba. Å alla hatar egentligen såssarna men ändå röstar de på dem och det leder oss till slutsatsen att alla är lurade och förmodligen är valMYNDIGHETEN styrd av något inkompetent såssepamp som är så jävla klantig att han inte ens lyckats hålla borgarna borta från makten alla gånger utan släppt fram dem då och då vilket ytterligare bevisar hur klantinga såssarna är, och lögnaktiga.

Vi tar det från början.

Alla ljuger. Vi är de enda som sett sanningen. Alla som säger mot oss är antingen lurade eller lögnare eller både ock.

Vi tar det från början.

Vi tar det från början.

Vi tar det från början.

(OBS- detta var en kapning. Nu återgår allting till ordningen. Glöm inte bort att vi försökt öppna dina ögon. Nu har du inte längre någonting att skylla på. OBS)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker du överdriver en aning, även om du fick med en del sanningar också. Att du sedan slänger in "typ" överallt antar jag är för att du tror att dina meningsmotståndare är yngre och oerfarnare än du själv? Inget kunde vara längre från sanningen. Att försöka förlöjliga och förminska sin meningsmotståndare är ju ett standardtrick, men jag är rädd att det bara slår tillbaka på den som sysslar med det. Det visar ju tydligt att argumenten har tagit slut, och att det enda "försvaret" är att förlöjliga meningsmotståndaren.

Anonym sa...

En sak till:

Jag tycker detta stärker min tes att sossarna inte ens bemödar sig att bemöta sakargument, utan nästan undantagslöst börjar försöka misstänkliggöra eller förlöjliga motståndaren så fort det blir lite svårt att argumentera.

Snacka om lågt i tak.

Anonym sa...

Ojdå! (var det ett bloggtempertantrum?)

Eller vill du bara tysta opposition?

Men i all sanning, finns det inte en hel del kritik som kan riktas mot det parti som har styrt Sverige så länge. Visst finns det undervegetation även inom socialdemokratien?

Anonym sa...

KR says,,,

Vet inte vem du är men det du beskriver kan väl sammanfattas i social fascism av en makt adel som är sköter sitt jobb tillräckligt bra för lura till sig makten i Sveriges riksdag utan att inte ha någon majoritet.