lördag, mars 17, 2007

Alternativ s-kongressblogg startad i Hässelby

Inte alla har tillgång till de fina lokalerna och värmen inne på den socialdemokratiska partikongressen. Ute i förorterna där vindarna från Mälaren blåser snålt över de gråa flerfamiljshusen finns en annan verklighet. I ett av dessa flerfamiljshus har jag beslutat att under dagen ordna min egen, smått subversiva alternativa kongressblogg.

Fördelarna med att blogga från hemmet är faktiskt flera. Exempelvis kan man gå runt i morgonrock hela dagen. Man kan spela playstation om förhandlingarna blir för trista, eller gulla med dottern. Och min älskade kaffemaskin håller dessutom antagligen högre klass än något de kan prestera inne i stan.

För dig som trots allt vill läsa även vad de erkända kongressbloggarna har att säga kan jag rekommendera en titt på Anders Löwdins blogg för all grundläggande info och länkar. Kolla också in Johannas reflektion över möjligheten att påverka. Och så har en av bloggosfärens mest ambitiösa aktörer Helena Markstedt redan hunnit börja med att efterlysa mer EU-debatt och intervjua Peter Gustavsson (vars egen blogg du hittar här.)

Den alternativa kongressbloggen har hittills mest hunnit dricka kaffe och sätta på en skiva med Dolly Parton. Se där, ytterligare en grej du gör bättre hemma än inne i stan.

Andra bloggar om: , , , och annat intressant.

1 kommentar:

CV sa...

Jag gör ett försök att göra min kongressblogg härifrån, ett snöigt och blåsigt Washington. Det går rätt bra, jag har ju internet och kan följa vad alla ni andra skriver. Så det känns som om jag är med också.
RS
kulturbloggen.com