fredag, oktober 05, 2007

Och nu över till någonting helt annat

Ja, jag har också gjort det. Fastnat i Idol-träsket. Sitter just nu och laddar och förbereder för kvällens begivenhet (klockan åtta på TV4, om någon till äventyrs har missat). Och den stora frågan är väl egentligen en: Kommer Amanda att leverera?

Jag tillhör inte de som redan är frälsta på egensinniga Amanda Jensen. Visst, hon sjunger skitbra, hon har urcool utstrålning och tillhör de få som verkligen redan med all rätt kan kalla sig för artist. Men jämfört med fullkomligt genialiska Daniel Karlsson så känner jag inte riktigt att hon har lyckats övertyga mig än. Så vi får väl se. Ikväll ska hon framföra Soft Cells "Tainted love" och det kan ju bli ungefär hur bra som helst. Vi får se om det verkligen blir det också.

Som sagt. Om någon timme smäller det. Det är bara att ladda med chipspåsen framför teven. Sa jag att det kan bli hur bra som helst?

UPPDATERING EFTER SHOWEN: Jupp. Daniel knäckte. Jävlar i min låda vad bra den karln är. Amanda var väl - sisådär. Rätt mycket attityd men inte särskilt mycket innehåll. Får hoppas att juryns kritik fungerar pådrivande. Annars blev jag faktiskt inte särskilt imponerad av kvällen insatser (förutom Daniel då). Trist men rättvist att Anastasia Roobol skulle ryka. Bland tjejerna tyckte jag annars att Patrizia och Gathania var bra ikväll. Och bland killarna så gillar jag Daniel. Men det kanske jag redan hade nämnt? SLUT PÅ UPPDATERING EFTR SHOWEN.

Andra bloggar om: , , , , och annat intressant

7 kommentarer:

Unknown sa...

Jag har inte hunnit skaffa mig någon riktig Idol-favorit än. Men naturligtvis är jag lokalpatriot och hoppas därför att både Andreas och Amanda lyckas bra med sina framträdanden. Håller med om att Daniel är riktigt, riktigt grym.

Unknown sa...

Glömde ju Sam och Gathania. Inte illa med mer än en tredjedel av startfältet från landets bästa landskap ;-)

Johan Sjölander sa...

Jo, Skåne är starka. Även om jag som sagt blev lie besviken på Amanda. (Jag skrev fö vad jag tycker om kvällens övningar i en uppdatering ovan.)

Unknown sa...

Håller med om att Amanda sångmässigt inte nådde upp till de höjder hon gjort tidigare. Men jag gillar verkligen hennes stil och attityd.

Lite synd med Anastasias berg-och-dal-bana. Förra veckan var hon lysande och den här veckan var det platt och falskt.

Hade jag tävlat mot en kille som Daniel hade jag nog katten lämnat WO. *s* Han knäcker!!

Johan Sjölander sa...

Jupp (om Anastasia), det var nästan lite tragiskt att på tillbakablicken bli påmind om vad hon presterat tidigare. Men det är klart, med årets startfältr gäller det att ligga på topp varje gång. Uppenbarligen.

perankersjo sa...

Johan,

skönt i dessa Idoltider att veta att man inte Hänger Löst, utan Sitter Säkert!

:)

Anonym sa...

Får hoppas på att Amanda Jensen får välja mellan låtar som passar henne bättre nästa gång, Tainted love var verkligen inte hennes typ.