torsdag, augusti 16, 2007

Deppa inte ihop nu Jörgen, du kan hitta någon bättre!

Jörgen Norberg har gjort slut. Och det är aldrig kul. Tomheten efter ett förhållande som har gått i kras – även om det var ett dåligt förhållande – är svår att fylla. Samtidigt finns det där, alla minnen, alla förhoppningar, alla ”tänk om”: Om jag bra sagt det där, gjort det där, kanske det hade fungerat. Men någonstans så vet man – är det slut så är det.

Och jag är mycket medveten om att det behövs tid. Men min uppmaning till Jörgen är ändå att inte deppa ihop. Titta framåt. Minns de fina stunderna – för sådana fanns det säkert – men glöm heller inte vad det var som gick fel. För du är ju faktiskt sviken, Jörgen, och får akta dig så att det inte händer igen.

Så stressa inte nu. Men när du så småningom känner dig redo finns det många därute som säkert är intresserade. Och jag ska vara ärlig och rak med dig; de flesta har nog både fel och skavanker. Letar du efter den perfekta, felfria partnern får du leta länge. Men jag tror ändå säkert att du kommer att kunna hitta någon. Någon som visar samma ansikte både före och efter att du har sagt "ja", och inte bara ytterligare en lycksökare som lovar guld och gröna skogar och levererar något helt annat.

Lycka till, Jörgen. Och glöm aldrig bort att du inte är ensam. Det är många som vet hur det känns.

Andra bloggar om: , , , , , och annat intressant

6 kommentarer:

Krassman sa...

Han har det inte lätt den där Jörgen. Vi får hoppas att han hör av sig så att vi kan hjälpa honom till en trygg och säker famn som står för vad den lovar.

Jimmy sa...

Haha!
"Någon som visar samma ansikte både före och efter att du har sagt "ja""

Göran Persson har ju gett undanflykten "ifall statsfinanserna tillåter det" ett ansikte.

Röd eller blå, valkampanjerna är smutsiga!!

Anonym sa...

Det är ingen som frågar om Jörgen existerar, om han är civilingenjör eller PR kille från vänsterblocket.

Jonas N sa...

Jag har också svårt att ta detta på allvar.

Sedan valet har vi sett väldigt många insädarskribenter som luktat SSU lång väg. Tom Göran Persson skrev insändare tidigare och undertcknade med 'Arg Städerska'

Bristen på någon substantiell linje i argumentationen från denne 'Jörgen' tycker jag är påfallande. Det finns gamla många moderater som är mindre nöjda med dom 'nya'. Men av helt andra skäl än att a-kassan görs lite mer försärkningsmässig tex, att politisk styrning skiftas ut en aning från transfererinssystemen.

Även hans slutsats, att han överväger att rösta på ngt av de 'bidrags-lovande' partierna låter märklig givet hans inledning.

Men ärligt talat vet jag inte. Men jag skulle skatta gott åt ifall detta är ytterligare ett försök att 'leka engagerade samhällsmedborgare' från Sveavägen 68. Det vet vi ju har hänt förut!

Men översteprästen som förebild!

Anonym sa...

Alliansen skrämmer bort sina väljare med detta evinnerliga tjat om "de som lever på bidrag o de som inte jobbar och de som fuskar och de som lever på andra och de som.."
Det är det enda de tänker på. De saknar visionerom ett hållbart och starkt samhälle och allt de upprepar gång på gång är hur hårt de kan sparka på människor de uppenbarligen hatar:Sjuka och arbetslösa.
De verkar styras av förakt för de svaga och en sådan politik håller inte.

Anonym sa...

Shit, Johan
Man började undra vad som hänt...