torsdag, augusti 02, 2007

Men vad fan…

Kunde man inte bara få glädja sig åt en seger? Nä, istället måste folk gå och kasta in saker på planen och allmänt förstöra. Nu var jag inte där, så jag vet ju inte exakt vad som hände. Men ändå. Poängen med att vara Hammarbyare är väl att man ska få stå över sån här skit.

Och nu gottar sig de andra. Fnissar skadeglatt åt att bilden av sköna grönvita lirare som bara älskar sitt lag (och så fotbollen, då) är ytterligare lite nedsolkad. Och säkert även åt de böter som väntar Hammarby. Tycker förmodligen det är jättekul när man på tv-sporten inleder med ”ytterligare en Hammarbyskandal”.

Dessutom kan man fråga sig hur smarta de är som försöker förstöra en match hemmalaget faktiskt leder. Enligt uppgifter från fans som var där handlade det den här gången visserligen bara om någon enstaka individ. Men att några andra dessutom ägnar sig åt att vandalisera krogar på stan gör väl inte direkt det hela roligare, och förstärker tyvärr den negativa bilden.

Det är tråkigt att några få individer kan förstöra för en hel klubb, säger Suleyman Sleyman till DN. Och det är bara att hålla med.

Andra bloggar om: , , , , och annat intressant

Inga kommentarer: